Mogelijkheden

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende technische takken zoals elektrotechniek, data- en telecommunicatie, beveiliging en het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen. Binnen deze expertises hebben we diverse specialismes waarmee we jouw vraagstuk kunnen oplossen. Lees alles over de mogelijkheden bij Van Poele Techniek voor een van onze specialismes!

Elektrotechniek

Data- en telecommunicatie

Beveiliging

Van Poele techniek heeft al meer dan 15 jaar ervaring in elektrotechniek. Met elektrotechniek bedoelen we alle elektrotechnische installaties van apparatuur, verbindingen en aansluitingen in een gebouw. 

Wij ontzorgen je volledig op elektrotechnisch vlak door al jouw huisinstallaties voor je uit handen te nemen. 

Thuis geen hulp nodig, maar wel op de zaak? Ook voor de zakelijke markt ben je bij Van Poele Techniek aan het juiste adres. Daag ons uit om jouw huidige elektrotechnische installaties te renoveren naar de laatste ontwikkelingen uit de markt. (denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting) Of laat noodverlichting plaatsen, zodat jouw medewerkers in geval van een calamiteit zichzelf altijd in veiligheid kunnen brengen. 

Bij Van Poele Techniek werken we uitsluitend met apparatuur van de hoogste kwaliteit en volgens de juiste veiligheidsstandaard. 

Van Poele Techniek heeft jarenlange ervaring in data- en telecommunicatie in Zeeland. Of het nu gaat over het datanetwerk van jouw onderneming of het leggen van glasvezel voor je bedrijfspand, wij ontzorgen je in het gehele traject! 

Heb je een bedrijfspand waar je liever geen vreemdelingen ontvangt? Kies dan voor veilige en betrouwbare intercomsystemen.

Binnen de tak data- en telecommunicatie bevinden zich vier splitsingen waarvan Van Poele techniek zich in heeft gespecialiseerd:

  • Datanetwerk
  • Glasvezel
  • Telefonie
  • Intercomsystemen

​​​​Wij werken uitsluitend met gebruiksvriendelijke en kwalitatieve apparatuur waardoor je jaren vooruit kunt! 

Van Poele Techniek beschikt over veel kennis, ruime ervaring. Wij bieden de beste veiligheidsoplossingen, geheel afgestemd op jouw wensen, het budget en het te beveiligen object. 

Onze klanten zijn erg divers, van particuliere woonhuizen tot middelgrote ondernemingen uit de regio. 

Binnen de tak beveiliging bevinden zich drie splitsingen waarvan Van Poele Techniek zich in heeft gespecialiseerd:

 

  • Inbraakbeveiliging
  • Camerabeveiliging
  • Toegangscontrole

Benieuwd

Benieuwd naar de mogelijkheden van elektrotechniek, data- en telecommunicatie of beveiliging?
Neem dan direct contact op! 
 

 

Neem contact op

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.